Memphis en Botman samen aan kop de winterstop in

23 december 2020, 23:07

Olympique Lyon gaat als koploper van de Ligue 1 de winterstop in. De club van Memphis Depay sloot woensdagavond het jaar af met een 3-0 zege tegen FC Nantes. De koppositie deelt Lyon met het Lille van Sven Botman, dat in de slotfase Montpellier opzij zette. Paris Saint-Germain maakte geen fout tegen Strasbourg.

Olympique Lyon - FC Nantes 3-0

De zegereeks van Olympique Lyon duurt voort. Les Gones boekten tegen FC Nantes alweer hun achtste overwinning op rij en gaan daardoor als nummer ééen van de Franse competitie de korte winterstop in. Lyon kwam woensdag drie keer tot scoren, maar Memphis nam geen van de doelpunten voor zijn rekening en gaf bovendien geen assist.

Montpellier - Lille 2-3

Ook Lille is de eerste seizoenshelft goed geëindigd. De opponent van Ajax in de Europa League stevende tegen Montpellier af op puntenverlies na twee keer op voorsprong te zijn gekomen, maar drie maal bleek scheepsrecht. Burak Yilmaz scoorde vlak voor tijd het winnende doelpunt en zorgde er daarmee voor dat Botman en zijn teamgenoten samen met Lyon aan kop blijven.

Paris Saint-Germain - Strasbourg 4-0

Op één punt achterstand op Lyon en Lille gaat Paris Saint-Germain als nummer drie van de Franse competitie de kerstdagen in. De gedoodverfde titelfavoriet won mede door drie late doelpunten met 4-0 van laagvlieger Strasbourg. Mitchel Bakker speelde de hele wedstrijd, Oranje-talent Xavi Simons (17) zat negentig minuten op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen