Wriedt scoort: "Een droom om tegen dit soort teams te spelen"

23 december 2020 – Met zijn doelpunt tegen Ajax was Kwasi Wriedt woensdag eindelijk weer eens belangrijk voor Willem II, dat knap gelijkspeelde tegen de koploper. De Duitse spits was blij met zijn treffer en genoot ervan om tegen Ajax te spelen.

Wriedt scoort: "Een droom om tegen dit soort teams te spelen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Willem II draaide slecht, maar pakte toch een punt tegen Willem II. "Ik ken de kwaliteiten van mijn ploeg. Dit is mogelijk", zei de niet verbaasde spits tegen het Brabants Dagblad. "Het is een droom voor mij om tegen dit soort ploegen te spelen. Ajax is de beste club in Nederland, kwam uit in de Champions League... Maar voor ons hele team is dat mooi, niet alleen voor mij."

Zijn treffer was een mooie goal, waarmee hij zijn kwaliteiten liet zien. Hij ziet het als een typische Wriedt-goal. "Ja, dat kun je wel zeggen. Ik gebruikte mijn lichaam om de verdediger van me af te houden en zorgde dat de bal voor mijn linkervoet kwam te liggen.  Toen schoot ik hard en laag binnen. Dat is wel zoals ik het vaker doe, ja. Als ik met links kan schieten, dan is er altijd wat mogelijk."

Met Kerst zal de 26-jarige spits nog in Nederland zijn, want hij mag niet terugreizen naar Duitsland. "We moeten in Nederland blijven. Het is zoals het is. We hebben met de Duitse spelers afgesproken  om samen kerst te vieren. Dus dat wordt toch wel gezellig." 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd