Advocaat: "Tosun is echt niet te betalen voor Feyenoord"

24 december 2020, 10:54   Bijgewerkt: 24 december 2020, 11:04

Cenk Tosun wordt na de winterstop niet de nieuwe spits van Feyenoord. Clubwatcher Mikos Gouka meldde eerder dat de Rotterdammers hoopten de op het tweede plan geraakte Everton-spits binnen te halen, maar Dick Advocaat ontkrachtte dat verhaal donderdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heerenveen. Volgens hem is de Turkse international simpelweg te duur voor de Rotterdammers.

"Dat is een uitstekende naam, maar niet voor Feyenoord", was Advocaat duidelijk voor de camera van FOX Sports. "Die is echt niet te betalen. Dat zijn jongens die zeven, acht, negen miljoen bruto verdienen. Daar kunnen wij niet aan denken." De trainer hoopt wel snel een nieuwe spits aan zijn selectie toe te kunnen voegen. Door de beperkte financiële middelen zal dat moeten gaan om een huurtransfer of een transfervrije speler.

Feyenoord werkt al het hele seizoen met een krappe en bovendien door blessures geteisterde selectie. Onder meer spitsen Nicolai Jørgensen en Robert Bozeník misten door blessureleed veel wedstrijden, wat zich uitdrukte in een gebrek aan scorend vermogen bij de club. Linksbuiten Bryan Linssen stond al geregeld noodgedwongen in de spits, wat tegen sc Heerenveen eindelijk goed uitpakte. Met een hattrick besliste de aanvaller het duel tegen sc Heerenveen (3-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen