Padt wil contract bij Groningen niet verlengen

24 december 2020, 12:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sergio Padt lijkt in de zomer op zoek te kunnen naar een nieuwe club. FC Groningen sprak met de doelman over een verlenging van zijn aflopende contract, maar de partijen konden elkaar niet vinden in die onderhandelingen. Technisch directeur stelt dat FC Groningen een 'meer dan uitstekende aanbieding' heeft gedaan, maar dat Padt daarvoor zijn neus ophaalde.

Hoewel FC Groningen de keeper graag langer wilde vastleggen, zijn beide partijen op dit moment niet meer in gesprek. Dat meldde RTV Noord donderdag. "We zijn met elkaar in gesprek", zei Fledderus tegenover het medium. "Het is uiteindelijk aan Sergio om te zeggen wat hij van onze aanbieding vindt. Ik begrijp hem ook, want hij heeft aangegeven dat hij ook over een nieuw avontuur nadenkt. We hebben hem een uitstekende aanbieding gedaan en het is nu aan hem." De doelman staat open voor een avontuur in het buitenland en zou op interesse van 'een andere club' kunnen rekenen, waarna hij de aanbieding van Groningen even heeft gelaten voor wat het was.

Padt was afgelopen zomer eigenlijk al dicht bij een vertrek uit Groningen. FC Emmen wilde de doelman graag vastleggen, maar zag een transfer op het laatste moment toch afketsen. Padt staat al sinds 2014 onder contract bij FC Groningen. Ook zat hij in 2017 en 2018 geregeld bij de Oranje-selectie, maar hij debuteerde nog niet.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen