Nieuwe tegenslag voor Tedic: spits met klaplong in het ziekenhuis

24 december 2020, 12:27

Het seizoen van PEC Zwolle-spits Slobodan Tedic staat vooralsnog in het teken van heel veel pech. De huurling van Manchester City was pas net hersteld van een enkelblessure, toen het in de wedstrijd tegen FC Emmen opnieuw mis ging. De Serviër kreeg last van zijn ribben. Aanvankelijk leek zijn blessure mee te vallen, maar woensdag belandde hij met een klaplong in het ziekenhuis.

De spits speelde tegen FC Emmen pas zijn tweede wedstrijd sinds zijn enkelblessure, maar moest al na een kwartier naar de kant. "Hij had enorme moeite met ademhalen", vertelde trainer John Stegeman na afloop. Woensdagavond leek hij tegen ADO Den Haag weer onderdeel uit te kunnen maken van de wedstrijdselectie, maar dat liep anders. Tedic belandde in het ziekenhuis.

"Normaal gesproken staat voor een dergelijke blessure zo'n twee maanden", uitte Stegeman zijn zorgen tegenover De Stentor. "Maar wat als het niet goed geneest? Dan kan het zomaar zijn dat Tedic het hele seizoen weg is. Dat blijft dus lastig." Volgens de trainer hoeven supporters niet op vervanging te rekenen. "Ik kan wel zeggen: ik wil een nieuwe speler, maar als ze zeggen: dat kan niet, tja... Dan kan ik wel hoog en laag gaan springen, maar dan gebeurt het niet."

Tedic werd deze zomer gehuurd van Manchester City, maar speelde door zijn blessures pas zes wedstrijden, waarvan drie als basisspeler. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen