De Mos lyrisch: "Dost is alles wat Club Brugge tot dusver miste"

24 december 2020, 21:36

Aad de Mos is razend enthousiast over de komst van Bas Dost naar Club Brugge. De Belgische club maakte donderdagavond bekend dat de Nederlandse spits overkomt van Eintracht Frankfurt. "Dit is een formidabele transfer."

Club Brugge hoopte Dost afgelopen zomer al over te nemen van Eintracht Frankfurt, maar kwam er toen niet uit met de Duitse club. "Hij legt er na de winterstop op zijn minst 10 à 12 in. Dost is alles wat Club Brugge tot dusver miste: een goalgetter. En hij past qua karakter bij Club, een harde werker. Hij zal zich snel geliefd maken", voorspelt De Mos in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Bij Club Brugge wordt Dost ploeggenoot van Noa Lang, die goed is gestart in België. Heeft Ajax hem te makkelijk laten gaan? "Dat weet ik niet… Bij Ajax zijn ze erg streng in het doorselecteren. Je moet buitencategorie zijn", zegt De Mos. "Er waren er anderen beter dan hij bij Ajax. Neemt niet weg dat hij een leuk voetballertje is. Philippe Clement laat hem vooral doen waar hij goed in is, geeft hem vrijheid tussen de linies, en dan zie je toch dat hij een mooie toekomst heeft."

Lees ookDost verlaat Duitsland en wordt teamgenoot Vormer en Lang

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen