'Weghorst mag bij bod van 35 miljoen weg bij Wolfsburg'

25 december 2020, 17:41

Wout Weghorst draait een uitstekend seizoen bij VfL Wolfsburg. Met zijn goede vorm houdt ook de interesse aan van Tottenham Hotspur, dat afgelopen zomer al hengelde naar de diensten van de spits. Volgens BILD mag Weghorst alleen bij een bod van 35 miljoen of hoger vertrekken bij de nummer vier van de Bundesliga.

Met negen goals in dertien competitieduels laat Weghorst zich ook dit seizoen weer zien in Duitsland, nadat hij vorig jaar ook al zestien keer tot scoren kwam in de Bundesliga. De interesse van Tottenham kwam afgelopen zomer dan ook al op gang, maar toen kon er door beide clubs geen akkoord worden bereikt. Volgens BILD maakte Weghorst daarop een afspraak met de clubleiding van Wolfsburg dat hij bij een bod van 35 miljoen zou mogen vertrekken.

De Spurs kijken ook nog verder rond in de Bundesliga, want Marcel Sabitzer zou ook op de radar zijn van José Mourinho. De middenvelder is de grootverdiener bij RB Leipzig met een geschat salaris van zes miljoen euro per jaar en loopt in 2022 uit zijn contract. Aangezien het voor Leipzig een kans is om de salariskosten naar beneden te brengen, zou het niet onwelwillend tegenover een transfer staan van Sabitzer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen