'Man United richt pijlen op vier versterkingen'

25 december 2020, 19:27

Manchester United wil in de komende transferperiode een grote slag slaan. The Red Devils zouden de pijlen richten op vier versterkingen, waaronder een middenvelder. Dat zou slecht nieuws betekenen voor Donny van de Beek, die al vaker dan hem lief is op de reservebank zit onder trainer Ole Gunnar Solskjaer.

Ondanks een sterke reeks van Manchester United met zeven ongeslagen duels op rij in de Premier League, vinden eigenaar Ed Woodward en trainer Solskjaer dat de selectie versterkt moet worden. Volgens The Daily Express denkt United daarbij aan centrale verdediger Dayot Upamecano (RB Leipzig), rechtsback Kieran Trippier (Atletico Madrid), middenvelder Declan Rice (West Ham United) en aanvaller Dominic Calvert-Lewin (Everton). Met die vier spelers hoopt Manchester United dat het een serieuze uitdager kan zijn van Liverpool in de strijd om de titel in de Premier League. Momenteel bedraagt de achterstand op de rivaal vijf punten, met een duel minder gespeeld. Op Boxing Day gaat United op bezoek bij nummer twee Leicester City. Bij winst gaat het over The Foxes heen.

Voormalig United-captain Gary Neville liet eerder al weten optimistisch gestemd te zijn over de ontwikkelingen op Old Trafford. De analist van Sky Sports ziet echter wel een wisselvallige ploeg. "Het is een verwarrend team. Twee of drie weken geleden dacht je nog dat het een zwaar seizoen zou worden, met de uitschakeling in de Champions League. Maar nu is het glas weer halfvol", vindt Neville. "Als ze winnen bij Leicester krijgen ze echt vertrouwen. Ze hebben spelers met veel kwaliteiten, die nog meer naar elkaar toe kunnen groeien. Maar United wordt beter en sterker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen