Wolves verbiedt zijn spelers zelf boodschappen te doen

26 december 2020, 12:22

Wolverhampton Wanderers verbiedt zijn spelers naar de supermarkt te gaan om de kans op besmetting met corona te verkleinen. In Groot-Britannië werd vorige week een gemuteerde, zeer besmettelijke variant van het coronavirus ontdekt. Door de nieuwe coronavariant zijn vanaf tweede kerstdag meer delen van Groot-Brittanië op slot.

"We hebben personeel om boodschappen te doen en voor de spelers naar de supermarkt te gaan. We moeten elk risico vermijden omdat we een kleine selectie hebben en een aantal spelers eruit ligt. We kunnen het ons niet veroorloven een speler kwijt te raken. We herinneren de spelers er iedere dag aan de teugels niet te laten vieren en voorzichtiger te zijn", aldus trainer Nuno Espirito Santo in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Tijdens het hoogtepunt van de pandemie gingen de Wolves-spelers ook al niet zelf boodschappen doen. "Toen de situatie verbeterde, zeiden we tegen de spelers: 'je bent vrij om je eigen boodschappen te gaan doen'. Nu de besmettingen stijgen en we te maken hebben met de mutatie waar iedereen zich zorgen over maakt, doen we het weer zoals voorheen. Het gaat erom dat we onszelf beschermen."

Wolverhampton Wanderers neemt het zondag om 20.15 uur op tegen Tottenham Hotspur. Voorafgaand aan de vijftiende speelronde bezet het team van Nuno de tiende plaats in de Premier League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen