Van de Beek op de bank bij Man United op Boxing Day

26 december 2020, 12:41

Donny van de Beek neemt plaats op de bank als Manchester United zaterdagmiddag (13.30 uur) aantreedt tegen Leicester City. Trainer Ole Gunnar Solskjaer kiest op het middenveld voor Scott McTominay, Fred en Bruno Fernandes.

Heel verrassend is het niet dat Van de Beek als reserve begint bij United. In de Premier League moet de voormalig Ajacied zich voornamelijk tevredenstellen met invalbeurten. Tot op heden startte de Nederlandse middenvelder nog maar twee keer als basisspeler aan een competitiewedstrijd. Als invaller kwam hij acht keer aan de bak.

In de Champions League en de League Cup krijgt Van de Beek meer speeltijd bij United. Afgelopen woensdag was hij in het bekertoernooi nog basisspeler toen The Red Devils met 0-2 wonnen van Everton. Opmerkelijk was dat Van de Beek toen niet als middenvelder, maar als linksbuiten speelde. "Ik vond dat Donny dat goed invulde", zei Solskjaer na afloop van de wedstrijd.

Opstelling Manchester United: De Gea, Bailly, Lindelöf, Maguire, Shaw, McTominay, Fred, Fernandes, James, Rashford, Martial

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen