Jubilaris Hatzidiakos haalde vertrouwen uit mindere periode

26 december 2020, 13:19   Bijgewerkt: 26 december 2020, 13:30

Voor Pantelis Hatzidiakos was de laatste Eredivisieweek van 2020 een erg mooie. Tegen Willem II speelde de Griekse verdediger zijn honderdste wedstrijd in het eerste elftal van AZ. Hatzidiakos was blij met de mijlpaal, zeker omdat het hem in het verleden niet altijd voor de wind ging in Alkmaar.

"Het is een mooie mijlpaal om te bereiken bij de club waar ik inmiddels al tien jaar speel", reageerde de Griek in gesprek met AZ TV. "Het is heel mooi om dan ook die honderd wedstrijden te bereiken. Vanaf de eerste dag dat ik hier kwam, was het een droom om bij AZ 1 te spelen. Dat is me gelukt. Daarna nog eens honderd wedstrijden spelen, dat is natuurlijk prachtig."

Dit seizoen is de verdediger een vaste kracht in de basiself van AZ, maar in het verleden kreeg hij ook veel kritiek te verduren. Zo ook van de supporters van de club. "Als je eenmaal in zo'n situatie zit is dat niet fijn. Uiteindelijk heb ik het overwonnen en denk ik dat ik nu een perfecte band heb met de fans. Dat geeft heel veel vertrouwen: het was een tegenslag, maar die heeft me niet kapot gemaakt. Ik ben er juist sterker en beter van geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen