'Pochettino naar PSG mét Alli, Eriksen en Messi'

26 december 2020, 19:50

Het lijkt er sterk op dat Paris Saint-Germain Mauricio Pochettino snel wil presenteren als opvolger van Thomas Tuchel. De Argentijnse oefenmeester moet het de komende jaren voor het zeggen krijgen in Parijs en wil de topclub eindelijk het laatste zetje richting Europese triomf geven. De oud-coach van Tottenham Hotspur lijkt drie topspelers mee te willen nemen naar het Parc des Princes.

Diverse Britse media melden dat Pochettino aast op een hereniging met Dele Alli, met wie de coach al samenwerkte bij de Spurs. De Engelse middenvelder is bij de topclub op het tweede plan geraakt en krijgt nauwelijks speeltijd van José Mourinho. Onder Pochettino groeide Alli uit tot een van de beste spelers van de Premier League. Alli zal bij weinig speeltijd in Londen moeten vrezen voor zijn EK-deelname.

Alli is niet de enige speler die naar Parijs moet komen. Pochettino wil tevens Christian Eriksen uit zijn lijden verlossen bij Inter, waar hij niet in de plannen voorkomt. Ook aast PSG op de komst van Lionel Messi, die nog altijd lijkt af te stevenen op een vertrek bij FC Barcelona. Volgens Le Parisien wil PSG de oefenmeester inzetten om Messi te verleiden voor een overstap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen