Uitblinker Saka na kerstmirakel Arsenal: "Goed voor vertrouwen"

26 december 2020, 21:14

Arsenal kon dankzij de zege op Chelsea eindelijk weer eens een overwinning vieren in de Premier League. De in nood verkerende grootmacht walste met 3-1 over de stadgenoot heen en kan daarmee eindelijk weer omhoog kijken. Uitblinker en doelpuntenmaker Buyako Saka hoopt dat dit het gewenste medicijn is voor zijn ploeg.

"We voelen dat we een goed team zijn, maar we hebben de laatste weken veel pech gehad", sprak de negentienjarige vleugelspeler na afloop van de wedstrijd. "We verloren wedstrijden en kregen rode kaarten, maar deze zege is erg belangrijk voor ons vertrouwen. Het was erg zwaar, vooral mentaal, maar we zijn er gelukkig uit gekomen. We werken keihard."

Saka groeide uit tot de grote man door op fraaie wijze de derde treffer voor zijn rekening te nemen. De talentvolle aanvaller leek de bal voor te gaan geven, maar lepelde de bal over doelman Edouard Mendy heen. Uiteraard werd Saka gevraagd of het een bewust was. "Ik zag dat hij een stukje voor zijn lijn stond en dacht dat ik de bal over hem heen kon schieten. Echt waar", aldus de glunderende Saka. Mede dankzij zijn goal steeg Arsenal naar plek veertien.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen