Manchester City kent geen problemen met Newcastle

26 december 2020, 22:51

Manchester City heeft zonder al te veel problemen een 2-0 zege geboekt op Newcastle United. De ploeg van Pep Guardiola bleef daarmee alweer voor de tiende keer op rij ongeslagen en vervolgde de opmars in de Premier League. De drie punten waren goed voor de vijfde plaats op de ranglijst. Everton kwam bij Sheffield United niet verder dan een gelijkspel.

Manchester City begon nog matig aan het seizoen, maar raakt de laatste weken steeds meer op stoom. De topclub, waar Nathan Aké een basisplaats had, mocht Ilkay Gündogan en Ferran Torres danken voor de zege. De middenvelder en aanvaller stonden allebei een keer succesvol aan het einde van een mooie aanval en konden de bal binnentikken. Het gat tussen koploper Liverpool en nummer vijf City bedraagt inmiddels vijf punten.

Sheffield United - Everton: 0-1

Everton beleefde een zwaarbevochten avond bij Sheffield United. Pas na tachtig minuten brak Gylfi Sigurdsson de ban voor The Toffees, die daarmee knap in het spoor van koploper Liverpool bleven. Sheffield kreeg opnieuw een gevoelige tik te verduren. Het gat naar de veilige zeventiende plaats bedraagt nog altijd tien punten. Reservedoelman Michael Verrips bleef bij de rodelantaarndrager zoals gewoonlijk op de reservebank.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen