Lampard woedend op Chelsea: "Het ligt aan de spelers"

27 december 2020, 09:34

Frank Lampard was niet blij met het vertoonde spel van zijn ploeg op bezoek bij Arsenal. The Gunners beslisten de stadsderby in haar voordeel en deelden daarmee een gevoelige tik uit aan Chelsea. Het werd 3-1 voor Arsenal, dat nauwelijks in de problemen kwam tegen The Blues. Dat frustreerde Lampard.

In gesprek met Sky Sports was Lampard kritisch op het optreden van zijn elftal. "Het was niet goed genoeg, zeker voor rust. Pas in de tweede helft zijn we gaan vechten, maar toen liepen we al achter de feiten aan. We moeten vanaf het eerste fluitsignaal alles geven." Lampard zag wat de problemen waren. "Het lag aan de spelers. Uiteindelijk ben ik verantwoordelijk, maar de spelers moeten doen waarvoor ze op het veld staan."

Lampard ging nog een stapje verder. "Uiteindelijk heeft dit niets met tactiek te maken, maar draait het om werklust. Wil je een sprintje trekken voor een ploeggenoot of doe je rustig aan? Als je op zestig of zeventig procent speelt, zal je nooit een wedstrijd winnen in de Premier League. Ja, dit frustreert mij enorm." Chelsea verloor door de nederlaag de aansluiting met de top.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen