Buffon complimenteert Messi: "Ongelooflijke prestatie"

27 december 2020, 11:47

Lionel Messi schreef vorige week opnieuw een fraai record op zijn naam. Met zijn goal tegen Real Valladolid tekende Messi voor doelpunt nummer 644 voor FC Barcelona. Daarmee loste hij Pelé af als speler met de meeste goals voor één club. Biermerk Budweiser besloot aan iedere gepasseerde doelman een flesje bier uit te reiken. Zo ook aan Gianluigi Buffon.

De Italiaanse routinier kreeg in 2017 twee goals van Messi om de oren in de Champions League, een duel dat Barça met 3-0 won. Messi tekende die avond in Camp Nou voor zijn 514e en 515e treffer in Catalaanse dienst. Buffon ontving de biertjes sportief. "Ik zie het als een compliment, schreef hij op Instagram. "We hebben geweldige wedstrijden gespeeld de laatste jaren. Het is een ongelofelijke prestatie. Proost."

Met zijn twee tegengoals was Buffon duidelijk niet de vaakst gepasseerde sluitpost. Diego Alves kreeg bijna een kratje vol: uiteindelijk ontving hij negentien flesjes. Ex-sluitpost van AC Milan Christian Abbiati kon negen flesjes opdrinken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen