'Barça en Koeman stallen talentvolle Puig bij Real Betis'

27 december 2020, 13:42

Ronald Koeman kan na de jaarwisseling waarschijnlijk geen beroep meer doen op toptalent Riqui Puig. De 21-jarige smaakmaker wordt door FC Barcelona tot het einde van het seizoen gestald bij Real Betis om ervaring op te doen. Bij Betis moet Puig de vervanger worden van de geblesseerde Sergio Canales. Met de overstap aast Puig op meer speeltijd.

Volgens Estadio Deportivo gaat Barç het aflopende contract van het talent met twee jaar verlengen. Puig kon in de zomer al op huurbasis vertrekken, maar besloot voor zijn kans te gaan bij FC Barcelona. Die keuze pakte nog niet erg goed uit. Hij kwam in de competitie pas eenmaal in actie en was in de Champions League slechts driemaal als invaller actief. Manchester City is ook in de markt voor de Spanjaard, maar Barça ziet een definitieve transfer niet zitten.

Komende dinsdag treedt FC Barcelona aan tegen Eibar. Dat zal Ronald Koeman moeten doen zonder aanvoerder Lionel Messi, die van de Nederlandse oefenmeester een paar extra dagen rust krijgt. Het wordt de eerste wedstrijd van dit La Liga-seizoen die Messi aan zich voorbij moet laten gaan. Eerder liet hij al wel de wedstrijden in de Champions League tegen Dinamo Kiev en Ferencvaros schieten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen