AZ in 3-4-3, Utrecht zonder Mahi in inhaalduel

27 december 2020, 13:12   Bijgewerkt: 27 december 2020, 14:23

Hakon Evjen krijgt van interim-coach Pascal Jansen een basisplaats bij AZ. De jonge Noor is onderdeel van het viermansmiddenveld van de Alkmaarders. Evjen vormt in het inhaalduel met FC Utrecht het middenveld samen met Tijjani Reijnders, Teun Koopmeiners en Fredrik Midtsjø, als de ploegen om 14.30 uur aftrappen.

Jansen moet het tegen Utrecht stellen zonder Timo Letschert, waardoor hij kiest voor drie verdedigers: Yukinari Sugawara, Pantelis Hatzidiakos en Owen Wijndal. Door de basisplaatsen van Evjen en Reijnders verhuist Calvin Stengs weer naar de voorhoede, nadat hij de laatste weken als nummer tien had gefungeerd. Hij vormt de aanval met Myron Boadu en Jesper Karlsson. 

Bij FC Utrecht ontbreekt Mimoun Mahi, de man die de laatste weken zo goed in vorm was. Daardoor verhuist Sander van de Streek naar de spitspositie. Op het middenveld keert Simon Gustafson terug na blessureleed. Tussen de palen staat nog altijd Eric Oelschlägel. De Duitser is de vervanger van de van een hersenschudding herstellende Maarten Paes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen