Spektakel op komst: Hulk terug in Europa?

27 december 2020, 14:08

Er lijkt een specaculaire transfer in de maak. Saint-Étienne hoopt zich komende maand te versterken met de transfervrije Hulk. De beresterke aanvaller zit sinds enkele maanden zonder club en leek naar de Premier League te verkassen, maar daar moet door de Brexit-regels een streep doorheen.

De krachtige buitenspeler maakte in zijn jaren als speler van FC Porto en Zenit Sint Petersburg indruk, met name door zijn fysieke gesteldheid en kiezelharde schot. In 2016 raakte hij uit beeld door te verkasen naar het Chinese Shanghai SIPG. Daar liep enkele weken geleden zijn contract af. Saint-Étienne hoopt daar volgens The Sun van te profiteren en de Braziliaan terug naar Europa te halen.

Ook Bayern München zet in op een spraakmakende transfer. Volgens The Athletic wil de Duitse koploper Dayot Upamecano wegkapen bij concurrent RB Leipzig. De Franse verdediger maakt indruk bij Leipzig en staat op de radar van de complete Europese top. Geïnteresseerden dienen 42 miljoen euro te betalen om Upamecano over te nemen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen