Pieters met Burnley onderuit bij Leeds van Struijk

27 december 2020, 14:50

Burnley heeft de uitstekende reeks in de Premier League geen vervolg kunnen geven. De laagvlieger klom de laatste weken uit een dal na de dramatische seizoensstart, maar heeft weer eens een nederlaag moeten incasseren. Op bezoek bij middenmoter Leeds United ging Burnley met 1-0 onderuit. Daarmee blijft de ploeg in de gevarenzone.

Burnley was in de eerste weken van het seizoen hekkensluiter, maar verliet die plaats door de laatste vier wedstrijden niet te verliezen. Twee weken geleden stuntte de degradatiekandidaat nog met een fraaie zege op Arsenal (0-1). Dat positieve gevoel heeft Burnley niet vast weten te houden. Op bezoek bij Leeds United verloor het Burnley van basisklant Erik Pieters met minimaal verschil. Voor rust ramde Patrick Bamford een strafschop tegen de touwen.

Bij Leeds stond Pascal Struijk opnieuw op het basisformulier. De jonge verdediger krijgt dit seizoen veel speeltijd en presteert uitstekend met zijn ploeg. De promovendus bezet momenteel de elfde plaats in Engeland met twintig punten. Fulham, nummer achttien, heeft elf punten bij elkaar gevoetbald.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen