Messi mist Eibar vanwege 'blessure' aan zijn enkel

27 december 2020, 16:11

Ronald Koeman kan dinsdagavond niet beschikken over Lionel Messi. De Argentijnse aanvaller ontbreekt bij FC Barcelona tegen SD Eibar, volgens officiële lezing vanwege een enkelblessure. Het is echter algemeen bekend dat de sterspeler een vakantie geniet in Argentinië en volgens diverse media in Spanje krijgt hij vooral langer vrijaf van de Nederlandse coach.

Dat heeft FC Barcelona naar buiten gebracht. Volgens FC Barcelona volgt Messi momenteel de behandelingen voor een kwetsuur aan zijn rechterenkel en sluit hij na het duel met Eibar weer aan bij de training. Koeman had zijn selectie de afgelopen dagen vrijgegeven met de kerstdagen en hervat vandaag (zondag) de training weer bij de Catalanen. Daarbij werd al duidelijk dat Messi niet op het trainingsveld was verschenen. 

Lees ook: Messi over 'zware periode': "Nu gaat het weer goed"

Wanneer Messi terugkeert in Catalonië na zijn vakantie in Argentinië en of hij dan ook in quarantaine moet, is onduidelijk. De kleine Argentijn vertrok na de 0-3 zege op Real Valladolid richting zijn thuisland, om daar met zijn familie aan het kerstdiner te zitten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen