FC Utrecht vermoedelijk verder met Hake: 'Alle seinen op groen'

27 december 2020, 18:19

FC Utrecht gaat vermoedelijk verder met René Hake. De oefenmeester kondigde aan dat hij na het duel met AZ (2-2) om tafel zou gaan met de clublediing in de Domstad over zijn toekomst. Volgens Voetbal International staan 'alle seinen op groen' voor een langer verblijf van de coach bij de A-selectie en is er nog met geen enkele potentiële opvolger gesproken.

Volgens VI-journalist Stef de Bont moet het dan ook raar lopen wil hij niet op 3 januari nog steeds voor de groep staat bij FC Utrecht, waar hij de opvolger was van John van den Brom, die naar RC Genk vertrouw. Hake had de verantwoordelijkheid over Jong FC Utrecht, maar werd tot en met de winterstop doorgeschoven. Met één zege, vijf remises en twee nederlagen is zijn balans niet weliswaar geweldig te noemen, maar de spelers liepen wel met hem weg en spraken zich duidelijk uit voor een langer verblijf van hem.

Lees ook: Van Seumeren: "Aanblijven Hake heel serieuze optie"

Hake hoopt in elk geval zelf dat er snel duidelijkheid komt over zijn toekomst, zo gaf hij aan na de remise. "In de komende dagen zullen we gaan zitten. Van daaruit zal de club een keuze maken. Ik heb mijn ambitie uitgesproken en die blijft staan", stelt Hake, die vindt dat de mening van de spelers over een langer verblijf van hem niet per se leidend moet zijn. "Al zal de club ook daar naar luisteren", zei hij tegenover RTV Utrecht.

Blij met punt tegen AZ

Over de late remise tegen AZ was Hake in elk geval content. "In de eerste helft speelden we goed en hadden we de grootste kansen", oordeelde de coach. In het tweede bedrijf had AZ echter lang de overhand. "Dat we nog gelijkmaken, is wel een pluspunt. Het is mooi dat we nu tegen een goede ploeg een resultaat halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen