'Wijnaldum praat pas met andere clubs na besluit over Liverpool'

27 december 2020, 19:50

Liverpool heeft Georginio Wijnaldum reeds een nieuwe aanbieding gedaan om zijn in 2021 aflopende contract te verlengen. De Nederlandse middenvelder beschikt over een aflopend contract en heeft het voorstel in ontvangst genomen, maar nog geen knoop doorgehakt over zijn toekomst. Wel is hij van plan om het 'transferspel' fair te spelen richting zijn huidige werkgever.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano op Twitter. Het voorstel van Liverpool is door Wijnaldum echter nog niet geaccepteerd, omdat Wijnaldum langer wil nadenken over zijn verblijf bij The Reds. Omdat hij wel veel respect heeft voor de club, zal hij eerst de keuze maken over zijn toekomst en dan pas om tafel gaan met andere clubs. Ook zal hij Liverpool eerst inlichten over zijn besluit, alvorens hij mogelijk elders gesprekken voert over zijn toekomst.

Sinds hij in 2016 werd overgenomen van Newcastle United, behoort hij tot de vaste kern van trainer Jürgen Klopp. De Duitser vreest dan ook voor een gratis vertrek van zijn sterkhouder. Het contract van Liverpool loopt na dit seizoen af en beide partijen zijn er tot dusverre niet in geslaagd een nieuwe verbintenis te tekenen. Meerdere clubs zijn inmiddels geïnteresseerd in zijn diensten, zoals het FC Barcelona van Ronald Koeman.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen