'Diego Costa weg bij Atlético Madrid, mogelijk in januari al'

27 december 2020, 23:42

Diego Costa (32) gaat vertrekken bij Atlético Madrid. De aanvaller heeft een aflopend contract bij de koploper van de Primera Division en is niet van plan om zijn verbintenis te gaan verlengen. Inmiddels hebben clubs uit China en Brazilië zich gemeld voor zijn diensten: hij neemt zijn toekomst momenteel in overweging. Zeker is dat zijn tijd in Madrid erop zit.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano althans op basis van zeer betrouwbare bronnen. Een vertrek van Costa is dan ook vrijwel zeker, al is het nog wel de vraag of hij in januari of pas na het huidige seizoen zal vertrekken. Mede door de komst van Luis Suárez is Costa is geen basisspeler meer onder Diego Simeone en bovendien kampte hij in de eerste seizoenshelft ook deels met blessures.

Niet alleen clubs uit China en Brazilië tonen interesse voor een januari-transfer, maar El Mundo Deportivo linkte Costa eerder vandaag (zondag) al aan Tottenham Hotspur, waar hij herenigd met José Mourinho zou kunnen worden. Ook Everton zou in de markt zijn voor Costa, die hoe dan ook bezig is aan zijn laatste maanden bij Atlético Madrid.

Costa speelde dit seizoen zeven wedstrijd in La Liga (twee basisplaatsen), waarin hij tweemaal scoorde. In totaal speelde hij meer dan tweehonderd duels voor Atléti, waarin hij in totaal 83 treffers maakte. Eerder kwam hij uit voor onder anderen Chelsea, Real Valladolid, Celta de Vigo en Rayo Vallecano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen