Wijndal gelooft in titel: "Het ligt nog helemaal open"

28 december 2020, 08:23   Bijgewerkt: 28 december 2020, 11:10

AZ gaat de mini-winterstop in als nummer vijf van de Eredivisie, met een achterstand van zeven punten op koploper Ajax. Zondag ging het tegen FC Utrecht (2-2) mis in de slotfase, waardoor er wederom punten werden verspeeld. De titel lijkt op dit moment ver weg, maar Owen Wijndal geeft niet op.

Utrecht maakte tegen AZ pas in de slotfase gelijk. "Hoe dat komt? Ik denk dat we weer achteruit gingen lopen. Daar moeten we nu echt eens mee stoppen", vertelt de linksback aan het Algemeen Dagblad. Nu heeft AZ een paar dagen vrij. "Met corona kan je al niet veel doen tijdens vrije dagen, maar nu ga ik ook nog met een rotgevoel deze korte vakantie in. We hadden gedeeld derde gestaan als we hier hadden gewonnen. Nu staan we 7 punten achter op koploper Ajax. Maar er is niets verloren. Dat meen ik echt."

Wijndal weet dat er in het nieuwe jaar nog veel punten te vergeven zijn. "Eerst ga ik me op al die mooie duels van de maand januari concentreren", doelt hij de ontmoetingen met de andere topteams. "Wij hebben dit seizoen ook al tegen Real Sociedad en Napoli laten zien dat we tegen sterke ploegen goed kunnen presteren. Bijna alle goede teams treffen elkaar nog tweemaal in de Eredivisie. Er zijn dus nog heel veel punten te verdelen en daarom ligt de competitie als je het mij vraagt nog helemaal open."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen