Lampard verwacht Ziyech terug voor topper tegen City

28 december 2020, 23:44

Hakim Ziyech zou aanstaande zondag in de topper tegen Manchester City zijn rentree kunnen maken. Die hoop sprak trainer Frank Lampard maandagavond uit na het gelijkspel tegen Aston Villa (1-1). Daarbij maakte hij bovendien duidelijk zelf erg uit te kijken naar het rentree van de geblesseerde oud-Ajacied.

"Hakim was erg belangrijk voor ons als het gaat om assists, het creëren van kansen en ook wat goals", aldus Lampard. "We speelden toen erg makkelijk. Spelers van dat niveau mis je als je ze kwijt raakt en we willen hem ook graag terug." 

Lampard hoopt Ziyech zondag 3 januari terug te hebben. Dan speelt zijn ploeg de belangrijke topper tegen Manchester City. Of dat doorgaat is echter nog de vraag: City zou vanavond in actie komen tegen Everton, maar dat duel werd afgelast wegens meerdere coronabesmettingen binnen de spelersgroep van The Citizens

Ziyech ontbreekt sinds begin december met een spierblessure, nadat hij ook in zijn eerste maanden bij Chelsea al geblesseerd toe moest kijken. In de periode daartussen speelde hij zeven Premier League- en vijf Champions League-wedstrijden. In die korte periode maakte hij indruk bij Chelsea. Hij kwam in totaal twee keer tot scoren en gaf hij drie assists. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen