Gisteren gemist: Feyenoord vindt spits, Chelsea pakt punt

29 december 2020, 00:30   Bijgewerkt: 28 december 2020, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 29 december.

El Ghazi zet doelpuntenreeks voort, Villans gelijk tegen Chelsea

Chelsea heeft zich maandagavond niet herpakt na de Boxing Day-nederlaag tegen Arsenal. Tegen Aston Villa kreeg het de meeste kansen, maar kwam het niet verder dan een gelijkspel. Anwar El Ghazi redde kort na rust een punt voor The Villans en zet daarmee zijn knappe doelpuntenreeks van de laatste wedstrijden voort.

'Argentijnse spits Pratto onderweg naar Feyenoord'

Feyenoord gaat zich op korte termijn versterken met de Argentijnse spits Lucas Pratto. De 32-jarige aanvaller is bij zijn huidige club River Plate op een zijspoor beland en mag daarom worden verhuurd. De spits zou zich volgens de meest recente berichten deze week in De Kuip melden voor een medische keuring.

Lampard verwacht Ziyech terug voor topper tegen City

Hakim Ziyech zou aanstaande zondag in de topper tegen Manchester City zijn rentree kunnen maken. Die hoop sprak trainer Frank Lampard maandagavond uit na het gelijkspel tegen Aston Villa (1-1). Daarbij maakte hij bovendien duidelijk zelf erg uit te kijken naar het rentree van de geblesseerde oud-Ajacied.

Leicester profiteert met punt niet van puntverlies Liverpool

Leicester City heeft maandagmiddag niet weten te profiteren van het puntverlies van koploper Liverpool. The Foxes troffen met Crystal Palace een club die al vier wedstrijden op rij niet wist te winnen en zelfs met 0-7 onderuit ging tegen Liverpool, maar kwamen zelf niet tot een zege. Pas tien minuten voor tijd lukte het überhaupt om nog een punt te pakken op Selhurst Park.

El Ghazi: "Heb mijn kans met beide handen aangegrepen"

Anwar El Ghazi had maandagavond bij Aston Villa opnieuw een hoofdrol met zijn gelijkmaker die de eindstand tegen Chelsea op 1-1 bepaalde. Het was alweer zijn vijfde treffer in vijf wedstrijden tijd. "Ik ben erg blij", reageerde hij na afloop. "Als je gelijkspeelt tegen Chelsea - een erg goede ploeg - is dat een goed resultaat."

Lang: "Ten Hag zei dat ze me niet wilden verhuren"

Noa Lang maakt dit seizoen een uitstekende ontwikkeling door bij Club Brugge. De aanvaller miste de waardering van Ajax en maakte daarom de overstap naar België, zo gaf hij achteraf aan. Dat hij het daar uitstekend doet, had hij zelf wel verwacht. "Ik ben altijd wel zeker van mezelf. Dat het ook lukt, is natuurlijk mooi."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen