Blind tekent mogelijk bij: "Ben bereid om te praten"

29 december 2020, 07:41

Daley Blind (32) staat ervoor open om de gesprekken over een langer verblijf bij Ajax te openen. De centrale verdediger ligt nog anderhalf jaar vast in Amsterdam, maar sluit niet uit dat hij ook na die periode nog in de Johan Cruijff Arena voetbalt. "Ik ben bereid om te praten, laten we het daar op houden."

Dat vertelt hij tegenover de NOS. "Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik wacht op Ajax", stelt Blind. "Ik heb altijd gezegd dat mijn ambities nog wel verder reiken dan Ajax. Maar je moet ook realistisch zijn nu, ook als je ziet hoe ik ervoor sta. Laat duidelijk zijn dat ik het hier heel erg naar mijn zin heb en wie weet sluit ik hier wel af. Dat ligt ook aan Ajax natuurlijk. Ik doe geen beloftes."

Wel is Blind blij dat hij nog altijd voetbal, nadat het vorig seizoen tegen Valencia misging met een hartspier bij de verdediger. "Daardoor ga je over bepaalde dingen wat langer nadenken. Je gaat extra letten op je lichaam", aldus Blind, die niet heeft getwijfeld om te stoppen. "Ik werd daarna weer klaargestoomd, door medici. Ik kreeg groen licht. Dat geeft voor mij aan dat ik gewoon veilig ben. Als er een enkele twijfel zou zijn, zouden zij als eersten op de rem trappen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen