'Feyenoord wil Senesi in 2021 definitief langer te binden'

29 december 2020, 11:52

Feyenoord hervat na de jaarwisseling de contractonderhandelingen met Marcos Senesi (23). De Rotterdammers zijn al langer bezig om de Argentijn langer aan zich te binden, maar wagen begin 2021 een nieuwe poging. Tot dusver kwam er nog geen witte rook over een verbeterd contract, maar dat nadert vermoedelijk wel.

Dat schrijft Feyenoord Transfermarkt althans. 'Alleen miljoenenboden van Europese grootmachten kunnen een vernieuwde verbintenis van de Argentijnse sterkhouder nog in de weg staan', schrijft het doorgaans goed geïnformeerde medium. Dat betekent dat de gesprekken in afrondende fase zijn en alleen bijzondere interesse in de winterstop nog roet in het eten kan gooien.

Lees ook: Feyenoord in gesprek met Senesi over verbeterd contract

Senesi - die momenteel nog tot en met 2023 vastligt in De Kuip - werd in de zomer van 2019 voor zeven miljoen euro overgenomen van het Argentijnse San Lorenzo. Sinds toen maakt hij een uitstekende indruk in de achterhoede van Feyenoord, voor wie hij inmiddels 44 officiële wedstrijden speelde. Daarin maakte hij vijf goals en gaf hij tevens twee assists.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen