Haaland vermoedelijk weer tegen Wolfsburg, Dembélé in selectie

29 december 2020, 12:51

Erling Haaland (20) staat voor zijn rentree bij Borussia Dortmund. De aanvaller herstelt voorspoedig van zijn hamstringblessure en kan tegen VfL Wolfsburg normaliter weer bij de wedstrijdselectie zitten komend weekend. Ook voor Ousmane Dembélé lonkt een rentree, want hij zit in La Liga definitief weer bij de selectie.

"We verwachten Haaland terug in de selectie voor het duel met VfL Wolfsburg", sprak Dortmund-directeur Michael Zorc tegenover het Duitse BILD. Haaland viel begin december uit tegen SS Lazio in de Champions League. Desondanks staat hij nog altijd op de tweede plaats van de ranglijst van topscorers in de Bundesliga met tien goals. Tegen Wolfsburg treft hij nummer drie van die eervolle lijst, Wout Weghorst. Zonder de Noorse topschutter kende BVB een beduidend mindere periode, waarin ook trainer Lucien Favre ontslagen werd.

Dembélé terug bij Barça

Verder is Ousmane Dembélé, net als Haaland vermoedelijk staat te wachten, weer teruggekeerd na een hamstringblessure. De Fransman had eerder de training al hervat en als hij die goed zou doorstaan, zou hij terugkeren in de wedstrijdselectie voor het treffen met Eibar – zo kondigde Ronald Koeman aan. Dat is gebeurd, want Dembélé is opgenomen in zijn selectie voor de laatste wedstrijd van 2020.

Lees ookKoeman verwacht Dembélé terug en verdedigt Messi

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen