PEC wil twee nieuwe aanvallers: "We blaffen, maar bijten niet"

29 december 2020, 16:25

Helemaal tevreden over de selectie is PEC Zwolle niet. De nummer elf van de ranglijst wil graag nog aanvallende versterkingen verwolkomen in de zomer. Het gaat om een buitenspeler en een spits.

Technisch manager Mike Willems erkent dat er spelers gehaald moeten worden. Hij wil graag stootkracht erbij in de voorhoede, geeft hij aan bij Voetbal International. "We blaffen wel, maar bijten niet", vertelt Willems. "Iedereen ziet wel dat als wij de kansen die we krijgen gewoon afmaken, we gewoon veel hoger op de ranglijst staan", zei John Stegeman onlangs. "Als je het aan mij vraagt, zou ik wel graag een versterking willen hebben."

In beeld is Manuel Benson, een 23-jarige buitenspeler van Royal Antwerp die in de zomer ook al in verband gebracht werd met PEC. Ook wil de club nog graag een spits aantrekken, omdat Slobodan Tedic geplaagd wordt door fysieke malheur en Mike van Duinen liever aan de linkerkant speelt. "We gaan op zoek naar een buitenkansje voor de spitspositie", zegt Willems.

PEC denkt ondertussen ook aan de toekomst en gaat mogelijk het contract van de 35-jarige Bram van Polen verlengen. De captain beschikt over een aflopend contract, maar is volgens Stegeman nog heel belangrijk. "Ik houd er niet zo van om over individuele spelers te praten, maar ik wil het toch even hebben over Bram van Polen", zei Stegeman afgelopen week. "Hij is op zijn 35ste nog altijd zo belangrijk voor deze ploeg, hij organiseert, zet neer, duelleert en houdt iedereen wakker. Daardoor geven we denk ik ook minder kansen weg. Hij is hartstikke belangrijk voor dit team."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen