Technisch directeur River Plate: "Lucas wil graag naar Feyenoord"

29 december 2020, 17:19

Net als Frank Arnesen van Feyenoord heeft ook de directeur van River Plate bevestigd dat Lucas Pratto op weg is naar Rotterdam. De 32-jarige Argentijnse spits wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door Feyenoord, omdat hij graag naar Nederland wilde verkassen.

Technisch directeur Enzo Francescoli bevestigt dat de deal eraan zit te komen. "Lucas heeft met me gesproken en gezegd dat hij zijn carrière graag bij Feyenoord wil voortzetten. We hebben besloten toestemming te geven aan dat verzoek", vertelt de directeur aan Argentijnse media. Pratto mist zodoende de Superclásico tegen Boca Juniors.

Francescoli was bereid mee te denken wat betreft de verhuur van de spits aan de Rotterdammers. "Als een speler een beslissing heeft genomen, is dat moeilijk te veranderen. Tenzij er onderweg nog iets anders wordt, zal hij een halfjaar in Nederland spelen. Hij wil graag de stap maken. Feyenoord is een grote club. Dit is voetbal, het draait ook om wat een speler wil. Ik heb daar begrip voor."

Pratto moest het bij River Plate het afgelopen jaar vooral doen met invalbeurten en bekerwedstrijden en lijkt dus het type huurspeler waar Feyenoord naar op zoek is. Pratto speelde voor verschillende clubs in Zuid-Amerika en was ook twee keer kort in Europa te bewonderen. In het seizoen 2008/2009 speelde hij voor het Noorse FK Lyn en tussen 2011 en 2013 stond hij onder contract bij Genoa.

Lees ookArnesen over komst Pratto: "Tekent voor zes maanden"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen