Verdeeldheid in PL: "Voetbalpauze is beter"

30 december 2020, 07:52   Bijgewerkt: 30 december 2020, 17:16

Groot-Brittannië wordt geteisterd door de nieuwe variant van het coronavirus, die besmettelijker zou zijn dan het originele virus. Ook de Premier League wordt in de houdgreep gehouden. Een recordaantal van achttien spelers testten deze week positief. Het leidt tot verdeeldheid onder de coaches.

Voor Sam Allardyce, coach van West Bromwich Albion, is het duidelijk. "Als ik naar het nieuws kijk en hoor over de variant, is er in mijn ogen maar een ding dat we kunnen doen: een voetbalpauze inlassen", vertelt Allardyce in gesprek met Sky Sports. "De veiligheid voor iedereen is het belangrijkst. Ik maak me veel zorgen over de voetballerij en in het algemeen. Het virus blijft zich verspreiden, hoe hard we ook ons best doen."

Ole Gunnar Solskjaer kan zich niet vinden in de uitspraken van zijn collega. "Ik zie geen voordelen van een pauze", zegt de coach van Manchester United. "Wanneer zouden we die afgelaste wedstrijden moeten inhalen? Natuurlijk beaam ik dat we in een lastige situatie zitten, maar een tijdelijke stop gaat geen verschil maken." Met United won Soslkjaer gisteravond met 1-0 van Wolverhampton Wanderers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen