'Ajax in vergevorderde gesprekken over talentvolle Brenner'

30 december 2020, 08:43   Bijgewerkt: 30 december 2020, 17:11

Ajax lijkt zich in januari dan toch te willen gaan versterken met een centrumspits. De Amsterdammers zijn momenteel volop in gesprek met Sao Paulo over de transfer van de twintigjarige Brenner Souza da Silva, voor wie Ajax een flinke afkoopsom dient te betalen. Ajax handelde al eerder met succes met de Braziliaanse topclub.

Afgelopen zomer nam Ajax namelijk Antony over van Sao Paulo, een transfer die een schot in de roos bleek. Volgens transferspecialist Nicolò Schira hoopt Ajax bij Brenner op een soortgelijk scenario. De aanvaller moet voor een bedrag van rond de tien miljoen euro naar Amsterdam komen, waar nog extra bonussen bij komen. Sao Paulo wil echter meer geld zien voor de spits, die een vierjarig contract kan tekenen in Amsterdam.

Brenner geldt als een van de uitblinkers van de Braziliaanse competitie. In 21 duels was hij dit seizoen elf keer trefzeker en gaf hij drie assists. De 1,75 meter lange aanvaller heeft een contract tot de winter van 2022 bij Sao Paulo. Voor Ajax zou de komst van een extra spits gewenst zijn. Over Lassina Traoré wordt getwijfeld, terwijl Klaas-Jan Huntelaar al 37 jaar is en Dusan Tadic van origine niet in de spitspositie hoort.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen