'Juve aast op Memphis, Schöne kan ploeggenoot Balotelli worden'

30 december 2020, 10:32

Juventus heeft zich bij de groep clubs gemeld die interesse hebben in de komst van Memphis Depay. De aanvoerder en sterspeler van Olympique Lyon leek afgelopen zomer al onderweg naar FC Barcelona, maar zag zijn gewenste transfer wegens financiële problemen in rook opgaan.

Juventus heeft wel oren naar de komst van Memphis, die in de punt van de Turijnse aanval moet gaan concurreren met Alvaro Morata. Dat meldt Tuttosport. De 26-jarige international van Oranje is dit seizoen uitstekend op dreef met Lyon. In zeventien competitieduels was hij acht keer trefzeker en bereidde hij vier goals voor. Het hielp zijn ploeg aan de voorlopige koppositie in de Ligue 1.

Schöne

Ook Lasse Schöne lijkt zich voor te kunnen bereiden op een transfer. De voormalig middenvelder van Ajax, die momenteel niet aan spelen toekomt bij Genoa, staat op het verlanglijstje van Serie B-club Monza. Daar kan hij onder meer ploeggenoot worden van Kevin-Prince Boateng en Mario Balotelli, die afgelopen maand een contract ondertekenden bij de tweededivisionist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen