Van Polen wil zestiende PEC-seizoen: "Woestijn niks voor mij"

30 december 2020, 11:56

Als het aan Bram van Polen ligt, kan PEC Zwolle ook komend seizoen een beroep doen op de verdediger. Van Polen is momenteel bezig aan zijn vijftiende seizoen in Zwolse dienst en dat gaat voorlopig nog niet vervelen. Met zijn vierhonderdste duel in zicht lijkt Van Polen er nog een extra jaar aan vast te gaan plakken.

De verdediger merkt nog altijd aan zichzelf dat hij fysiek prima meekan. "Kijk, het is anders als ik niet meer makkelijk kan meekomen", vertelt de 35-jarigr rechtsachter in gesprek met De Stentor. "Dan wordt het een moeilijk verhaal. Maar zolang ik een meerwaarde voor de ploeg ben én ik vind het zelf nog leuk, dan wil ik met liefde nog een jaartje door.''

Hij hoopt op een langer verblijf in Zwolle. "Een paar jaar geleden had ik misschien nog wel op avontuur naar Australië gewild, samen met mijn gezin. Maar dat zie ik nu niet meer zitten. Zoals een club in de woestijn ook geen optie voor mij is. Dat is gewoon niet voor mij weggelegd." Van Polen trok in totaal 389 keer het shirt van PEC aan en was daarin 28 keer trefzeker.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen