'Messi gaat Barça pas in 2023 verlaten voor MLS'

30 december 2020, 17:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lionel Messi leek in moordend tempo onderweg naar de uitgang bij FC Barcelona, maar lijkt zich de laatste weken steeds meer te bedenken. Waar hij afgelopen seizoen niet meer twijfelde over een vertrek, lijkt hij nu zijn verblijf zelfs enkele jaren te willen verlengen.

Afgelopen week gaf Messi een uitgebreid interview aan La Sexta, waarin hij openlijk sprak over zijn droom om ooit in de Verenigde Staten te wonen. Direct circuleerde het bericht dat het Inter Miami van David Beckham wel oren zou hebben naar zijn komst. Volgens Cadena SER is de MLS-club zeker een optie voor Messi, maar nog niet op de korte termijn. Messi zou volgens journalist José Antonio Ponseti tot 2023 in Barcelona willen blijven, zodat zijn kinderen daar naar de middelbare school en universiteit kunnen.

Messi heeft zich echter al wel voorbereid op een overstap naar Amerika. "Hij heeft een zeer luxueus appartement gekocht, ter waarde van acht miljoen euro", weet Ponseti. "Het gebouw stelt je in staat om met de auto naar het appartement te gaan, door middel van een speciale lift."

Lionel Messi raakte deze zomer op ramkoers met FC Barcelona en met name met de inmiddels vertrokken voorzitter Josep Maria Bartomeu. De Argentijn wilde vertrekken, maar had een te forse afkoopsom in zijn contract. De laatste weken toont Messi steeds iets vaker zijn klasse. Tegen Villarreal brak Messi het all-time doelpuntenrecord voor één club: hij loste met 644 treffers Pelé af.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen