De Boer ook schoonvader van Stengs: "Heel normaal"

30 december 2020, 17:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Calvin Stengs behoorde in 2020 tot de vaste kern van het Nederlands elftal en lijkt daarmee te mogen dromen van een EK-deelname. De aanvaller van AZ zit een opmerkelijke situatie. Zijn vriendin is de dochter van bondscoach Frank de Boer, waardoor Stengs regelmatig met zijn schoonvader op het veld staat. Tot vervelende situaties leidt dat echter niet.

De 22-jarige aanvaller heeft zodoende een bijzondere band met de bondscoach. "Soms dollen ploeggenoten me met de situatie. Maar ik vind het niet ongemakkelijk of zo", zegt Stengs in gesprek met Voetbal International. "Thuis zeg ik: Hé, vriend. Bij Oranje noem ik hem trainer. Voor ons is het heel normaal dat we die werelden scheiden." De Boer gunde de linkspoot tegen Polen een basisplaats.

Stengs droomt van deelname aan het Europees Kampioenschap. Of hij een streepje voor heeft als vriend van? "Op mijn kansen richting het EK zal het allemaal geen invloed hebben. Ik twijfel niet aan mijn kwaliteiten. Dus als ik de komende maanden langdurig een hoog niveau laat zien, moet het EK voor mij haalbaar zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen