'Transfervrije Pellè op de radar van Inter, Benevento en Fiorentina'

30 december 2020, 16:52

Graziano Pellè staat mogelijk voor een mooie stap in zijn loopbaan: de inmiddels transfervrije 35-jarige oud-Feyenoorder staat voor een overgang naar Internazionale. De Italiaanse topclub is geïnteresseerd in de sterke spits, die zich op die manier nog in de kijker kan spelen voor het EK van komende zomer. Ook Benevento en Fiorentina hopen op zijn diensten.

Dat schrijft La Gazetta dello Sport althans. Het doorgaans betrouwbare Italiaanse medium weet dat Pellè zelf ook graag terug zou willen naar zijn thuisland, waardoor de drie clubs realistische opties zijn. Bij Internazionale wordt hij gezien als ideale stand-in voor Romelu Lukaku, die een zelfde type spits is als Pellè. Bovendien is derde aanvaller Andrea Pinamonti momenteel geblesseerd.

Bij Fiorentina (veertien) en Benevento (tien) zou hij meer uitzicht hebben op een basisplaats, wat met het oog op het EK van komende zomer weer interessanter zal zijn. Gezien de goede prestaties onder Roberto Mancini zal Pellè wel van goeden huize moeten komen om een plek in de EK-selectie te verdienen.

Lees ookPellè legt met Shandong Luneng beslag op hoofdprijs

Ook Feyenoord had interesse in de Italiaan, maar was volgens De Telegraaf veel te duur voor de Rotterdammers. Lucas Pratto (32) komt als nieuwe aanvaller wel naar De Kuip: vermoedelijk wordt zijn komst nog voor de jaarwisseling officieel aangekondigd door Feyenoord. Voor die club speelde Pellè in de jaren 2012 en 2014 met veel succes, eerder kwam hij uit voor onder anderen AZ, Parma en Sampdoria. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen