Jordi Cruijff ontkent bezig te zijn met dienstverband bij Barcelona

30 december 2020, 20:31

Jordi Cruijff heeft de geruchten over zijn betrokkenheid bij de presidentsverkiezingen bij FC Barcelona ontkend. De zoon van de legendarische nummer 14 zegt zich volledig te richten op zijn huidige werk in China bij Shenzhen FC en niet bezig te zijn met een dienstverband in Catalonië.

Via Twitter reageert Cruijff op de geruchten die eerder vandaag naar buiten kwamen in Catalonië. Victor Font – eerder nog zeer kritisch op Ronald Koeman – presenteerde zijn plannen voor als hij de verkiezingen zou winnen en daarin spelen de Nederlandse coach van FC Barcelona én Cruijff een grote rol. De zoon van Barça-legende Johan Cruijff moet technisch directeur worden, een functie die hij al bekleedde bij Maccabi Tel Aviv en AEK Larnaca.

Lees ookgrote rol Koeman en Cruijff in Barça-plannen Font

'Ik wil duidelijk maken dat ik gefocust ben op mijn inzet voor Shenzhen FC en niet betrokken ben bij het verkiezingsproces voor het Barça-voorzitterschap', schrijft Cruijff jr. op zijn social media-kanalen. De verkiezingen worden op 24 januari gehouden. De grootste concurrent voor Font is Joan Laporta, die overigens ook een warme band heeft met Nederland. In zijn eerdere periode in Catalonië

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen