PEC Zwolle zet weer streep door Manuel en denkt aan Aitor

30 december 2020, 22:23   Bijgewerkt: 30 december 2020, 22:28

PEC Zwolle werd afgelopen zomer gelinkt aan Benson Manuel, een 23-jarige buitenspeler van Royal Antwerp, en ook voor deze winterstop wilde de Overijsselse club een poging wagen voor de diensten van de aanvaller. Maar net als in de zomer kan er door die overgang al snel een streep. Mogelijk komt Aitor Cantalapiedra, oud-speler van FC Twente, wel in beeld bij PEC.

Dat vertelt technisch directeur Mike Willems tegenover RTV Oost. "Door de komst van Benson Manuel kan in ieder geval een streep. We komen er niet uit met zijn club Royal Antwerp", laat Willems weten over Manuel, die afgelopen zomer ook al in beeld was. Destijds raakte hij geblesseerd, waardoor de transfer lastig werd voor PEC Zwolle. 

Lees ook: PEC wil twee nieuwe aanvallers: "We blaffen

Aitor, die tot vorig seizoen onder contract stond bij FC Twente, is wel in beeld bij PEC Zwolle, maar zal niet begin januari al haalbaar zijn. "Hij is een optie, maar niet op heel korte termijn", stelt Willems over de speler die momenteel onder contract staat bij Panathinaikos. Afgelopen seizoen maakte hij in de Eredivisie zeven doelpunten in 21 wedstrijden. Mede uit financieel oogpunt kreeg zijn verblijf in de Grolsch Veste geen vervolg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen