Ronaldo nog niet klaar: "Hoop nog vele jaren te spelen"

31 december 2020, 11:15

Cristiano Ronaldo haalt al vele jaren een waanzinnig hoog niveau en ook in 2020 schoot de Portugees weer met scherp. Hij is momenteel topscorer van de Serie A met twaalf goals en nog altijd topfit. Ronaldo hoopt dan ook nog vele jaren door te kunnen en droomt van het winnen van het WK in 2022.

In Italië zijn het de oudgedienden als Ronaldo (35) en Zlatan Ibrahimovic (39, tien goals) die nog altijd met scherp schieten. De vedette van Juventus is dan ook tevreden met zijn vorm. "Het gaat goed met Cristiano. Mijn gevoel is goed, maar je weet niet wat er morgen gebeurt. Ik leef in het heden en in het moment", zei hij in een gesprek met Sky Sports. "Ik voel me nog altijd scherp en het leven is goed. Ik hoop dat ik nog vele jaren mag spelen, maar je weet het nooit."

Het winnen van titels is wel aan Cristiano Ronaldo besteed. Hij won 33 prijzen in totaal in zijn carrière. Toch ontbreekt er volgens Ronaldo nog wel iets. "Ik heb prijzen gewonnen bij elke club, maar het WK? Dat is een droom", zegt de aanvaller. De eerstvolgende kans dient zich aan in 2022 in Qatar. Ronaldo is dan bijna 39 jaar. "Het was mijn droom om prijzen te winnen met Portugal. Dat is nu twee keer gelukt (EK 2016, Nations League 2019, red.). Ons team is een stuk beter geworden. De talenten zullen nog beter worden, dus ik heb er veel vertrouwen in."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen