'Ibrahimovic keert over drie weken terug bij Milan'

31 december 2020, 12:31

Zlatan Ibrahimovic is hard op weg naar zijn rentree bij AC Milan. De koploper van de Serie A moest het de afgelopen weken zonder de vedette stellen, maar lijkt hem terug te hebben voor het beslissende tweede gedeelte van het seizoen. Daarin knokt de Milanese topclub voor de eerste landstitel sinds 2011.

Ibrahimovic groeide in november uit tot de grote man bij Milan met twee goals tegen Napoli (3-1 zege), maar hield uiteindelijk een zure nasmaak aan het duel over. De 39-jarige aanvaller raakte geblesseerd aan zijn hamstring en moest geblesseerd toekijken. Volgens Tuttosport is zijn comeback echter aanstaande: de Italiaanse krant schrijft dat Ibra op 18 januari weer va de partij is tegen Cagliari.

De Zweed zou goed uit de behandelingen zijn gekomen en keerde gisteren terug op het trainingsveld. In het meest gunstige scenario is Ibrahimovic al zes dagen eerder terug, als zijn ploeg aantreedt in de Coppa Italia tegen Torino. Milan bezet verrassend de koppositie in Italië. De voorsprong op naaste achtervolger Inter bedraagt slechts een punt, maar de Rossoneri kunnen wel zeggen dat ze als enige ploeg in de vijf grootste competities nog altijd ongeslagen zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen