'Feyenoord bedingt geen optie tot koop voor Pratto'

31 december 2020, 12:32

Lucas Pratto is geland in Nederland en ondergaat momenteel zijn medische keuring. Als daar geen bijzonderheden aan het licht komen, tekent de Argentijnse spits hoogstwaarschijnlijk een contract tot het einde van het seizoen. Of er na die zes maanden nog meer in het vat zit, is nog onduidelijk.

Volgens de Argentijnse krant Olé heeft Feyenoord namelijk geen optie tot koop weten te bedingen op de aankoop van de spits. Feyenoord hoeft tevens geen huursom te betalen en neemt alleen het salaris van Pratto voor zijn rekening. Daardoor schept River Plate, zijn werkgever, ruimte in het salarisbudget. Bij de Argentijnse topclub kwam de vijfvoudig international al een tijdje niet meer in de plannen voor.

Voor Pratto is het misschien wel de laatste kans om het in Europa te proberen. Dat deed hij eerder al in Italië bij Genoa, waar hij in veertien duels slechts een keer trefzeker was. Succesvoller was hij in zijn thuisland. Bij Vélez Sarsfield sloeg hij in 85 wedstrijden meer dan dertig keer toe. Bij die club kroonde hij zich twee jaar op rij tot speler van het jaar, een keer als topscorer en won hij diverse prijzen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen