Khedira droomt van Premier League: "Daar wil ik naartoe"

31 december 2020, 13:51

Sami Khedira beleeft momenteel misschien wel de lastigste periode uit zijn loopbaan. De Duitse middenvelder kwam dit seizoen nog geen minuut in actie bij Juventus en wil dolgraag verkassen. Zijn laatste competitiewedstrijd namens de Oude Dame dateert van november 2019. Sinds zijn knieblessure en hartoperatie kwam hij geen minuut meer in actie. 

Khedira staat dit seizoen zelfs niet ingeschreven voor de competitie, waardoor een vertrek voor beide partijen de beste optie lijkt. "Mijn gevoel zegt me dat ik moet gaan spelen", zijn dan ook de logische woorden tegenover The Athletic. "Als het kan, dan doe ik dat graag in de Premier League. Daar wil ik dolgraag naartoe." Khedira beleefde een rijke loopbaan, maar speelde nog nooit op het hoogste niveau in Engeland. Wél kwam hij uit voor VfB Stuttgart, Juventus en Real Madrid. Khedira speelde in totaal 77 keer voor de Duitse nationale ploeg.

Khedira lijkt te hinten op een rentree met een van zijn twee oude trainers, waarmee hij in het verleden zeer succesvol samenwerkte. Hij speelde bij Real Madrid onder de vleugels van Carlo Ancelotti en José Mourinho, momenteel de trainers van Everton en Tottenham Hotspur. "Ze zitten allebei bij een club die een belangrijke rol speelt in de competitie. We gaan wel zien wat er gaat gebeuren. Ik wil gewoon spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen