ADO pakt door: ook Vejinovic tekent voor 2,5 jaar

31 december 2020, 13:28   Bijgewerkt: 31 december 2020, 13:39

Opnieuw witte rook uit Den Haag: nadat ADO woensdag de terugkeer van Daryl Janmaat wereldkundig maakte, heeft de degradatiekandidaat vandaag Marko Vejinovic aan de selectie toegevoegd. De dertigjarige middenvelder tekent een contract voor 2,5 seizoen in de Hofstad. De Nederlandse Serviër gaat in Den Haag spelen met rugnummer 88.

Vejinovic zat enkele maanden zonder club, nadat zijn contract bij Arka Gdynia niet werd verlengd. Bij de Poolse degradatiekandidaat was de middenvelder wekelijks een van de uitblinkers. Afgelopen seizoen was hij met acht treffers clubtopscorer. Vejinovic koos voor een Pools avontuur nadat hij bij AZ zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie. Daarna kwam hij niet meer in de plannen voor. De middenvelder brak door bij Heracles Almelo en groeide bij Vitesse uit tot een van de beste middenvelders van de Eredivisie. Zijn transfer naar Feyenoord verliep vervolgens echter niet als gewenst: de rechtspoot kon zijn transfersom van rond de 3,5 miljoen euro nooit inlossen.

Bij ADO Den Haag treft hij onder meer Daryl Janmaat, die woensdag eveneens een krabbel onder een contract tot de zomer van 2023 zette. "Deze stap voelt voor mij hartstikke goed", zegt Vejinovic op het clubkanaal van ADO. "Ik kreeg meteen een warm en fijn gevoel bij de club en het project waar ze mee bezig zijn. Er heerst positieve energie bij de club en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik heb veel wedstrijden gezien en geloof in de potentie van de selectie."

ADO bezet momenteel de voorlaatste plaats en verkeert in degradatienood. "Ik wil het team met name helpen met mijn ervaring en mijn stijl van voetballen. Ik ben naar voren gericht, wil kansen creëren en veel voetbal brengen in de ploeg. Hopelijk kunnen we samen snel de weg omhoog vinden met ADO Den Haag." Martin Jol, hoofd van het technische hart, is blij met zijn komst. "Marko is een speler die wij eigenlijk al voor het seizoen wilden hebben, maar destijds onhaalbaar was. Gebleken is echter dat de aanhouder wint en daarom zijn wij bij de club opgetogen dat Marko zo positief in ons verhaal staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen