'Ook Wolves meldt zich in strijd om Gini, Milik kan naar Marseille'

31 december 2020 – De strijd om Georginio Wijnaldum is volledig losgebarsten. De dertigjarige middenvelder van Liverpool beschikt komende zomer over een aflopend contract en mag daarom vanaf nieuwjaarsdag met andere clubs gaan praten over een gratis overstap in de zomer. Liverpool en coach Jürgen Klopp hopen de international nog altijd te behouden.

'Ook Wolves meldt zich in strijd om Gini, Milik kan naar Marseille'

Er zijn echter meer kapers op de kust. Bekend was al dat Liverpool moest vrezen voor het FC Barcelona van Ronald Koeman, dat een oogje had op Wijnaldum. Ook competitiegenoot Wolverhampton Wanderers is in de race voor de middenvelder en is binnenkort van plan een hengeltje uit te gooien. Dat zal het eveneens geïnteresseerde Inter ook gaan doen. In Italië kan Wijnaldum ploeggenoot worden van landgenoot Stefan de Vrij.

Kevin Strootman mag bij Olympique Marseille mogelijk ook twee nieuwe ploeggenoten verwelkomen. Arkadiusz Milik, die in het verleden voor Ajax speelde, zint op een vertrek bij Napoli. Daar is de spits volledig uit de gratie geraakt. Marseille hoopt van de situatie te profiteren en de Pool te strikken, melden diverse Italiaanse media. Volgens Sky Sports is er in Marseille nóg een transfer aanstaande: Timothy Fosu-Mensah kan voor een laag bedrag worden opgepikt bij Manchester United.

Eredivisie

gerelateerd