Van Polen over vertrek Stegeman: "Zag iedereen wel aankomen"

31 december 2020, 15:29

De wegen van PEC Zwolle en hoofdtrainer John Stegeman scheiden aan het einde van het seizoen, zo werd deze week bekend. Tot onrust of ophef leidde het in Zwolle nauwelijks. Dat de oefenmeester na dit seizoen zijn spullen moest gaan pakken, lag al in de lijn der verwachting.

Dat geeft aanvoerder Bram van Polen aan in gesprek met De Stentor. De rechtsback was niet verrast. "Nee, maar dat zal niemand zijn, denk ik. Als je het heel sec bekijkt en alles op een rijtje zet, is het eigenlijk wel logisch. Dit zag iedereen wel een beetje aankomen. Er is nu duidelijkheid en daar houd ik wel van. Maar we moeten het natuurlijk ook niet veel groter maken dan het is. Dit is de voetbalwereld, zo werkt dat nu eenmaal."

Van Polen vreest niet voor een slechte tweede seizoenshelft, nu het vertrek van de coach wereldkundig is gemaakt. "Dat heb ik ook tegen de trainer gezegd. Want het is heel simpel: niet alleen hij is erbij gebaat dat PEC het seizoen goed afsluit. Dat geldt natuurlijk ook voor de spelersgroep. Dus wat dat betreft verandert er niet zoveel. Bovendien is het niet zo dat de spelersgroep geen vertrouwen meer in hem heeft. Voor ons is dat ook geen issue geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen