Schalke bevestigt terugkeer Kolasinac op huurbasis

31 december 2020 – Schalke 04 heeft de eerste versterking voor het restant van de competitie binnen. De Duitse hekkensluiter haalt Sead Kolasinac terug naar de Bundesliga. Kolasinac wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Arsenal, waar hij niet in de plannen voorkwam.

Schalke bevestigt terugkeer Kolasinac op huurbasis

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Boschnische linksback kwam dit seizoen slechts een competitieduel in actie. Coach Mikel Arteta posteerde hem in speelronde twee tegen West Ham United in het centrum en boekte een 2-1 zege. Daarna raakte Kolasinac steeds verder uit beeld. De back zat al maanden niet meer bij de selectie en kampte in de tussentijd met het coronavirus en een blessure.

Bij Schalke 04, dat teleurstellend de laatste plaats van de Bundesliga bezet, aast hij op meer speeltijd. Bij die club beleefde hij zeer succesvolle jaren en verdiende hij in 2017 een transfer naar Arsenal. In zijn laatste seizoen was de verdediger bij acht treffers betrokken. Schalke zal hopen op soortgelijke prestaties. De achterstand op de veilige vijftiende plaats bedraagt zeven punten.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd