FC Utrecht bevestigt: Hake tekent tot 2022

31 december 2020, 16:25

De kogel was al door de kerk, FC Utrecht heeft het nu wereldkundig gemaakt: René Hake blijft fungeren als hoofdtrainer van de Domstedelingen. Hake nam het werk in november over van de naar KRC Genk vertrokken John van den Brom en overtuigde het bestuur dermate. Hake heeft een contract tot de zomer van 2022 ondertekend.

De interim-coach debuteerde bij FC Utrecht met een 0-3 nederlaag tegen Ajax en slaagde er daarna niet in het om te buigen. Utrecht bleef onder zijn leiding zeven duels zonder zege, met een tiende plaats tot gevolg. Vlak voor de winterstop boekte Hake zijn eerste overwinning op bezoek bij FC Emmen (2-3). Tegen AZ speelde Utrecht na Tweede Kerstdag met 2-2 gelijk.

Hake stond in het verleden aan het roer bij FC Emmen, FC Twente en SC Cambuur. In 2019 koos hij voor een overstap naar FC Utrecht, waar hij aanvankelijk de beloftenploeg onder zijn hoede nam. De 49-jarige coach werd in november plotseling voor de groep gezet bij de hoofdmacht, nadat John van den Brom besloot naar België te vertrekken.

"Ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg om de lijn die we vanaf november hebben ingezet, door te zetten", stelt René Hake op de clubwebsite. "De afgelopen maanden zijn we hard aan het werk geweest om het spel, in de breedste vorm, te verbeteren. We moeten hierin de volgende stap maken, om wedstrijden ook in de vorm van drie punten naar onszelf toe te trekken. Daar gaan we vanaf 3 januari weer hard aan werken en ik ben ervan overtuigd dat dat snel gaat komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen